Новини

Нов магазин Арт Глас Светлана

Арт Глас Студио “Светлана” откри с водосвет на 22.02.2017 нов магазин в Пловдив. Той се намира на ул."Отец Паисий" 17. Магазинът е с нова, по-модерна визия и се превръща и в изложбена зала за витражи и стъклописни техники, които предлага студиото.
Виж още...

Витражи за храм “Успение на Св. Богородица” в с.Житница

Скъпи приятели, с огромна радост Ви информираме за приключването на проекта по обновяване витражите в храм "Успение на Св. Богородица", в село Житница, област Пловдив. За осъществяването на този мащабен проект бяха изпълнени общо 12 църковни витража за централната част на храма. Отделно екипа на студио Светлана Арт Глас проектира още 2 двойни прозореца за фасадата на…
Виж още...

Изберете своите подаръци за предстоящите Великденски празници

Скъпи приятели, изберете своите подаръци за предсотящите Великденски празници в Арт Глас Студио „Светлана“! Изненадайте себе си и хората, които обичате с уникални ръчно изработени авторски бижута от стъкло, витражни и фюзинг сувенири! Заповядайте при нас!
Виж още...

Изберете своите подаръци за 8-ми Март

Скъпи приятели, изберете своите подаръци за 8-ми Март в Арт Глас Студио „Светлана“! Изненадайте себе си и хората, които обичате с уникални ръчно изработени авторски бижута от стъкло, витражни и фюзинг сувенири! Заповядайте при нас!
Виж още...

MENU