За нас

АРТ ГЛАС СТУДИО “СВЕТЛАНА”

Арт Глас Студио “Светлана” съществува от 1996 г. За дългия път на развитие студиото е реализирало мащабни както църковни, така и светски, обществени обекти.

При изработка на витражите се използват материали на водещи американски и европейски фирми-производителки. Проектите са разработка и плод на творческото виждане и светоусещане на българската художничка Светлана Берберова, дипломантка на Лвовската Художествена Академия (Западна Украйна), специалност “художествено стъкло”. Широката палитра от цветни стъкла, богатството и разнообразието на техните фактури и комбинирането на различните витражни техники позволяват реализирането и на най-смелите творчески виждания и идеи.
В студиото компютърните специалисти визуализират най-подходящите проекти за конкретния интериор, откликвайки и на най-предизвикателните желания на клиента. Квалифицираните майстори-витражисти умело съчетават всички познати техники за изработка на витраж, като създават неповторими авторски произведения на изкуството. Екипната работа е в основата на успешната реализация на компютърния проект в уникално стъклено произведение. Витражно студио “Светлана Арт Глас” проектира и изпълнява витражи за хотели и ресторанти, църкви и параклиси, частни домове като портали, интериорни врати, преградни стени, колони, огледала, стълбищни пространства, осветителни тела, сувенири, бижута и др.
Всеки витраж е съпроводен със стремеж към неповторимост, творческо и технологично развитие, без компромис в качеството.

НИЕ

ПАРТНЬОРИ

Имаме изградено дългогодишно партньорство с  редица водещи  фирми специализирани в производството на интериорни врати,  дограма и кухненско обзавеждане

С тях сме създали добър синхрон, гарантиращ точната по форма и размер и своевременна изработка на витражите и така клиентът да получи един качествен краен продукт. Изделията се изработват както по наши каталози, така и по индивидуални проекти, съобразени със стиловите особености на интериора и вкуса на клиента.

Виж още

КЛИЕНТИ

Студио „СВЕТЛАНА АРТ ГЛАС” е изпълнило витражи за следните обекти:

Витражи за заведения, хотели, казина:

Виж още

Витражи за Християнски църкви и манастири:

Виж още

МАГАЗИНИ

Освен витражи, студиото се специализира в изработката на авторски бижута - уникати и сувенири от стопено художествено стъкло. Изделията се предлагат във фирмените ни магазини:

page2-img1гр. Пловдив


ул."Отец Паисий"17 (в близост до митрополитския храм "Св.Марина")

гр. София


бул. „Васил Левски” №63

page2-img2гр. София


ул. „Княз Борис I” - № 99

page2-img4к.к. „Албена”


главната улица срещу хотел "Фламинго Гранд"

MENU